Aalten

Welkom bij Groei & Bloei
Aalten

Uitgelicht

Bloemschikken 2022

Bloemschikseizoen 2021/2022. Een bloemschikseizoen kent 7 lessen die gegeven worden door een docente. lessen zijn in de avond…

Meer

Tuinreis 2022

Er zijn nog plaatsen vrij! Dinsdag 14 en woensdag 15 juni gaan we zuidwaarts voor bezoek aan een paar hele mooie tuinen én…

Meer

Terugblikken

Terugblik op activiteiten van afgelopen tijd.

Meer

Welkom bij Groei & Bloei Aalten e.o.

Groei & Bloei afdeling Aalten e.o. is een vereniging waar we veel diverse activiteiten houden op het gebied van tuinieren en bloemschikken. Omdat Groei & Bloei landelijk is zijn wij in afdelingen opgedeeld. Ons gebied omvat de volgende plaatsen: Aalten, Dinxperlo, Varsseveld, Sinderen, Westendorp, Breedenbroek, IJzerlo, De Heurne, Lintelo, Bredevoort, Barlo en Heelweg. Ook van daarbuiten bent u van harte welkom om met onze afdeling mee te doen! Een gezellige groene vereniging!

flitsmail ontvangen.

We versturen flitsmails om de activiteiten die we organiseren kenbaar te maken. Ontvangt u nog geen flitsmail en wenst u deze wel te ontvangen dan kunt u zich aanmelden bij Judith Sluiter - Boomkamp pr.gbaalten(at)gmail.com 

Groei & Bloei Aalten e.o. open tuinen.

Dit jaar houden een aantal leden van onze afdeling open tuin. In het schema is te zien welke tuin welke datum geopend is.

Floriade 2022

Dit jaar vind Floriade in Almere plaats van 14 april t/m 9 oktober en onze afdeling heeft er voor gekozen om er niet georganiseerd heen te gaan. Afdeling Doetinchem heeft wel een dag gepland om georganiseerd met de bus naar Floriade te gaan.

1 juli 2022. Opstappen op de parkeerplaats van Mc Donald in Doetinchem, dan via Zevenaar, opstapplaats bij het restaurant vlak naast de snelweg, en dan naar Almere. Daar zijn de mensen vrij om alles zelf te bekijken. De planning is dat we via Zevenaar, weer om 18.00 uur in Doetinchem zijn (vertrek vanuit Almere 16.30 uur).

50,- euro voor leden en niet leden betalen 55,- euro. vooraf betalen op rekening nummer: NL72RABO0314329684 t.n.v. Groei & Bloei Doetinchem e.o.

Aanmelden voor 17 juni of meer informatie? Kijk op de site van Doetinchem: www.doetinchem.groei.nl

Tuinlog

26 May

Veris-lente

2022 week 21 Tomaten

25 May

Harry Hakvoort

Broze Bomen

Meer

Agenda

27 May

Gardenista

Gardenista is hét groenfestival in Nederland. Het…

14 Jun

Tuinreis naar België

Dinsdag 14 en woensdag 15 juni gaan we zuidwaarts…

Meer