foto's

Wij zijn een vereniging waar onze groene vingers voorop staan.
Er worden diverse activiteiten gehouden binnen de vereniging.

Lezingen, ruilbeurzen, bloemschikken, workshops, fairs, excursies, tuinreizen en open tuinen zijn de voornaamste activiteiten die we houden.

We zijn niet alleen actief in Aalten maar ook in Varsseveld, Sinderen, De Heurne, Breedenbroek, Dinxperlo, Ijzerlo, Lintelo,Winterswijk, Bredevoort, Heelweg.

23 maart: actie tegel eruit, plant erin.

Op zaterdag 23 maart vind in samenwerking met Intratuin Bredevoort de actie Tegel eruit, plant erin plaats. Om de verstening van de tuinen tegen te gaan en de insecten en andere dieren voeding en beschutting te bieden is door Groei & Bloei de actie, tegel eruit - plant erin bedacht. Deze zaterdag kunt u bij de Intratuin in Bredevoort een tegel inleveren en dan mag u 2 vaste planten ervoor uitzoeken. De actie is van 10.00 uur tot 15.00 uur en maximaal 1 tegel per persoon.

NIEUW! nieuwe bloemschikgroep in de middag!

Dit jaar starten we met een bloemschikgroep voor beginners.
Wil je graag bloemschikken maar hebt het nog nooit gedaan of niet veel verstand van dan is dit de kans om te beginnen met bloemschikken. onder begeleiding van een goede en ervaren bloemschikdocent worden er prachtige stukken gemaakt!

De lessen vinden plaats op 25 oktober, 13 december, 28 februari en 25 april.
De locatie is de goede Herderkerk in Dinxperlo aan de Allee.
De tijd is van 13.30 uur tot 15.30 uur.
De docente is Jolien Ebbeskamp.

Kosten zijn: €40.- voor leden, €45- voor niet leden. dit is exclusief materialen zodat u zelf naar eigen wens kunt bepalen met welke materialen en kleuren u werkt.

Opgeven of voor vragen mag u bij Hannie Rauwerdink zijn.
coordinator.gbaalten(at)gmail.com

De foto's zijn van het bloemstuk voor de les die plaatsvind op 25 oktober.

Deze maand in Groei & Bloei

Zaaien 2019