foto's

Wij zijn een vereniging waar onze groene vingers voorop staan.
Er worden diverse activiteiten gehouden binnen de vereniging.

Lezingen, ruilbeurzen, bloemschikken, workshops, fairs, excursies, tuinreizen en open tuinen zijn de voornaamste activiteiten die we houden.

We zijn niet alleen actief in Aalten maar ook in Varsseveld, Sinderen, De Heurne, Breedenbroek, Dinxperlo, Ijzerlo, Lintelo,Winterswijk, Bredevoort, Heelweg.

23 maart lezing: de mooie moestuin door Vera Greutink

Donderdag 23 maart verzorgt Vera Greutink de lezing 'De mooie Moestuin'. Centraal op deze avond staat de uitleg over de verschillende manieren waarop je de tuin als decoratieve moestuin kunt inrichten. Een tuin waaruit je wel kunt eten van een- een meerjarige planten, maar waar na het oogsten geen gaten in vallen en die er in alle seizoenen aantrekkelijk uitziet. Op deze avond kunt u ook in het bezit komen van haar nieuwe boek 'tuinsmakelijk'' voor een bedrag van €24.95. zie www.tuinsmakelijk.nl/boek.

de lezing vind plaats in de Hofnar in Aalten. Aanvang van de lezing is ca. 20.15 uur vanwege de ledenvergadering die 19.30 uur begint.

Plantenruilbeurs 8 April

Op 8 april houden we de plantenruilbeurs.

Heeft u planten, zaden, struiken, stekken en aanverwante artikelen over en doet u er niks mee?

U maakt er vast een ander blij mee.

Deze dag bent u van 9.00 uur tot 10.30 uur welkom bij Hoveniers bedrijf van Langen in Dinxperlo aan de Demkespad 3.

De ingang is aan de Terborgseweg.

Neemt u bij vertrek uw eigen dozen en verpakkingsmaterialen weer mee naar huis zodat wij dat niet hoeven op te ruimen.

Deze maand in Groei & Bloei

Mar