foto's

Wij zijn een vereniging waar onze groene vingers voorop staan.
Er worden diverse activiteiten gehouden binnen de vereniging.

Lezingen, ruilbeurzen, bloemschikken, workshops, fairs, excursies, tuinreizen en open tuinen zijn de voornaamste activiteiten die we houden.

We zijn niet alleen actief in Aalten maar ook in Varsseveld, Sinderen, De Heurne, Breedenbroek, Dinxperlo, Ijzerlo, Lintelo,Winterswijk, Bredevoort, Heelweg.

NIEUW! nieuwe bloemschikgroep in de middag!

Zoals ik hier al eerder vermelde ga ik bij voldoende deelname starten bij Groei & Bloei met een nieuwe cursus voor beginnende bloemschikkers.
Deze cursus zal bestaan uit 4 lessen, maar zal echter niet starten in September ( zoals stond vermeld ) maar in Oktober, we beginnen dan met een mooie herfst schikking,
de daarop volgende lessen zijn in December, Februari, en April....
De cursus zal worden gehouden in Dinxperlo op de Donderdag middag en er zijn nog plaatsen vrij.
Mocht u interesse hebben in 4 van deze leuke en vooral gezellige middagen dan kunt u zich voor verdere informatie opgeven bij :
Hannie Rauwerdink (coórdinator bloemschikken)

coordinator.gbaalten@gmail.com

Hieronder een kleine impressie van wat er zoal in de groepen gemaakt wordt !
Een bloemrijke Groet,

Jolien Ebbeskamp
Docente Groei & Bloei

6 oktober Plantenruilbeurs

De 2 jaarlijkse activiteit plantenruilbeurs vind plaats op 6 oktober bij Party centrum 't Noorden in Aalten. tussen 9.00 uur en 10.30 uur kunt u planten, zaden, stekken, struiken, bomen, vruchten en alle aanverwante artikelen in het tuinieren ruilen met een dichte knip. heeft u niks om te ruilen dan bent u ook van harte welkom, u gaat vast met wat leuks naar huis! De koffie staat klaar!

Deze maand in Groei & Bloei

herinrichting tuin achter